Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πάει στη FIBA τον Ντένμον! Το “τιτίβισμα” του Αμερικανού

Παναθηναϊκός: Πάει στη FIBA τον Ντένμον! Το “τιτίβισμα” του Αμερικανού
Intime

Ο Μάρκους Ντένμον “τιτίβισε” και προκάλεσε την αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το σχόλιο του Αμερικανού για μια οψιόν στο συμβόλαιο του, η “πράσινη” διάψευση και ο… δρόμος της FIBA.

Με μήνυμα του μέσω του Twitter, ο Μάρκους Ντένμον ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, ενώ ξεκαθάρισε πως υπήρχε οψιόν στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το οποίο έπρεπε η “πράσινη” ΚΑΕ να τον ενημερώσει μέχρι τις 19 Ιουνίου για το αν τον θέλει στο ρόστερ της.

Πάντως, ο 29χρονος γκαρντ ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τον “οργανισμό” του “τριφυλλιού” για τη μία σεζόν που πέρασε στην Αθήνα.

Για να το ξεκαθαρίσω, αγαπώ τους οπαδούς και τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και είμαι ευγνώμων για το χρόνο που πέρασα στην Αθήνα και την ομάδα. Υπήρχε οψιόν στο συμβόλαιό μου και η ομάδα έπρεπε να με ενημερώσει μέχρι τις 19 Ιουνίου αν ήθελε να με κρατήσει. Η ημερομηνία πέρασε και δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, οπότε έμεινα ελεύθερος”.

https://twitter.com/MizzouMonster12/status/1147204834191450112

Η τοποθέτηση αυτή έφερε την αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Από το “τριφύλλι” διαψεύδουν τα λεγόμενα του Ντένμον κασι υποστηρίζουν πως ο παίκτης ήταν ενήμερος πως υπολογίζονταν κανονικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας τονίζουν πως εστάλησαν και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ενεργοποίηση του συμβολαίου του Αμερικανού, απλώς λόγω της διαφοράς ώρας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, δεν φάνηκε ότι εντός της προθεσμίας.

Τέλος, οι “πράσινοι” αναφέρουν ότι θα σύρουν την υπόθεση στη FIBA, ώστε να διαλευκανθεί…

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις