Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαγιάννης: “Θέλω να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ” – video

Παναθηναϊκός – Παπαγιάννης: “Θέλω να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ” – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και μίλησε για αυτό στη media day του Τριφυλλιού, δείχνοντας ανυπόμονος να ζήσει ξανά την εμπειρία του γεμάτου ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανάρτησε στα social media ένα video με τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαγάννη από το παρκέ του ΟΑΚΑ, στην επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε και ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται ξανά στην… οικογένειά του.

Οι δηλώσεις του Παπαγιάννη

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά πίσω στην οικογένειά μου. Έζησα καταπληκτικές εμπειρίες εδώ και στο μέλλον θέλω να ζήσω το ίδιο. Τα 2 χρόνια με βοήθησαν να μεγαλώσω σαν χαρακτήρας και να ετοιμαστώ καλύτερα στο γήπεδο και η προσαρμογή έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο.

Πολλούς παίκτες από εδώ τους ξέρω χρόνια, έχουμε δουλέψει και μαζί. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Όσο για τον κόουτς Τσάβι όλοι  ξέρουμε ακριβώς τι έχει πετύχει στην καριέρα του και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτόν. Θέλω να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τον κόσμο που μας αγαπάει πάρα πολύ».

https://www.instagram.com/p/Bm3DoUpHt8c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις