Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παππάς: “Απομακρύνθηκε ένας από τους καλύτερους προπονητές!”

Παναθηναϊκός – Παππάς: “Απομακρύνθηκε ένας από τους καλύτερους προπονητές!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Νίκος Παππάς, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού Νίκαιας για την Basket League, επαίνεσε τον Αργύρη Πεδουλάκη τονίζοντας ότι οι παίκτες της ομάδας έχουν τεράστια ευθύνη για τα αποτελέσματα που έφεραν την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο.

Στην πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουν οι παίκτες για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ιωνικό ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργύρη Πεδουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά

“Βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Έχουμε τεράστιο μερίδιο για τα αποτελέσματα που είχαμε νωρίτερα. Είναι μονόδρομος η κατάσταση. Απομακρύνθηκε ένας προπονητής που είναι απόλυτα έντιμος και σοβαρός. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Για 8 πόντους, αντί να έχουμε μεγαλύτερο ρεκόρ και να είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τρέχουμε. Το μπάσκετ είναι λεπτομέρειες, αυτές φέρνουν ήττες που ίσως δεν έχουν και γυρισμό. Συνεχίζουμε τώρα με τον κόουτς Βόβορα, που είναι επίσης ένας σεβάσμιος προπονητής”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις