Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πασκουάλ: “Δεν μπλοφάρει ο Γιαννακόπουλος! Εξωγήινος ο Ντόνσιτς” [vid]

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποσύρει τον Παναθηναϊκό από την Euroleague το ερχόμενο καλοκαίρι, μίλησε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ. Αποθέωσε παράλληλα τον Λούκα Ντόνσιτς.

Τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα στην Ευρωλίγκα, σχολίασε ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Τσάβι Πασκουάλ, σε συνέντευξή του στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Movistar. “Αυτή τη στιγμή σκέφτεται 100% την αποχώρηση”, υποστήριξε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ

«Είναι ο ιδιοκτήτης και μαζί με την οικογένειά του έχουν διατηρήσει αυτή την ομάδα στο πιο υψηλό επίπεδο, βάζοντας λεφτά από την τσέπη τους. Ο Παναθηναϊκός υπάρχει χάρη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια του. Δεν μπορείς να εκτιμήσεις τις αποφάσεις του αν δεν κατανοήσεις τα κίνητρά του. Aν είσαι κοντά του, μπορείς να καταλάβεις τους λόγους που ενεργεί έτσι. Δεν μπλοφάρει! Αν ισχυρίζεται ότι θα ακολουθήσει τον δικό του τρόπο (σ.σ. προς το Basketball Champions League), τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, είναι 100% σίγουρο».

Για τον Ντόνσιτς: “Κάθε 10 χρόνια εμφανίζεται ένας παίκτης που βρίσκεται σε ασύλληπτο επίπεδο. Κάθε 30 χρόνια εμφανίζεται ένας παίκτης σε… εξωγήινο επίπεδο! Νομίζω ότι ο Ντόνσιτς είναι τέτοιου είδους παίκτης”.

Το video της συνέντευξης

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις