Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πεδουλάκης και Μπεντίλ για Βαλένθια: “Να είμαστε σκληροί!”

Παναθηναϊκός – Πεδουλάκης και Μπεντίλ για Βαλένθια: “Να είμαστε σκληροί!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Euroleague και οι Πεδουλάκης και Μπεντίλ συμφώνησαν ότι η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί “σκληρή” και με ενέργεια για να πάρει τη νίκη.

Η Βαλένθια έχει ξεκινήσει άσχημα τη φετινή Eruoleague, αλλά έδειξε και κόντρα στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ότι αποτελεί μια υπολογίσημη δύναμη, όπως επισήμαναν και οι Πεδουλάκης και Μπεντίλ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός και ο Γκανέζος φόργουορντ μίλησαν για το ματς και αμφότεροι στάθηκαν και στον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, που αποτελεί το μεγάλο αστέρι των Ισπανών.

Οι δηλώσεις του Πεδουλάκη

«Όπως όλες οι ομάδες της Euroleague, η Βαλένθια είναι υψηλού επιπέδου. Κάθε αγωνιστική πρέπει να είσαι σοβαρός και να βγάζεις ενέργεια, γιατί κάθε ματς κρύβει κινδύνους».

Για την διάρκεια που είχε η ομάδα του απέναντι στην Εφές: «Στο παιχνίδι αυτό ήμασταν αρκετά καλοί. Και τα τρία μας γκαρντ ήταν σε καλή μέρα, πήραν σωστές αποφάσεις. Ήμασταν εύστοχοι και γι’ αυτό κάναμε μία καλή νίκη».

Για τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς: «Είναι ένα παιδί που παίζει και πρόσωπο και πλάτη και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Έχουμε καταστρώσει κάποια πλάνα, αλλά έχουμε και κάποιο plan B».

Οι δηλώσεις του Μπεντίλ

«Ο προπονητής μας ζήτησε να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε δυνατά ακούγοντας το πλάνο του. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το ματς απ με τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς: «Θα είναι δύσκολο ματς απ, μία μεγάλη πρόκληση. Κι αυτός όμως σκέφτεται πώς θα μας σταματήσει. Έτσι είναι το μπάσκετ, γεμάτο προκλήσεις».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά. Δουλεύω και παίρνω βοήθειες από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Προσπαθώ να τα δίνω όλα για την ομάδα μου, ακούγοντας τον προπονητή μου».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις