Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Εξαιρετικός και παθιασμένος ο Γιαννακόπουλος”

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Εξαιρετικός και παθιασμένος ο Γιαννακόπουλος”
ΦΩΤΟ twitter

Όλα δείχνουν ότι ο Ρικ Πιτίνο θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για τις επαφές του με τον “ισχυρό άνδρα” της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Εντυπωσιασμένος από τις συζητήσεις του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο, που φαίνεται ότι θα αντικαταστήσει τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός προπονητής, που θεωρείται θρύλος στο κολεγιακό πρωτάθλημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έκανε λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με πολύ πάθος για την ομάδα του.

 Οι δηλώσεις του Πιτίνο

«Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι δεν τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν εξαιρετικός. Έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Δεν ανέχεται πολλά στις σχέσεις με τους παίκτες και τα λοιπά. Μου είπε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μισεί την ήττα, μισώ κι εγώ την ήττα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Για την πρόταση να δουλέψει στη Νέα Ζηλανδία:«Μου λείπει φοβερά η προπονητική. Ακόμη έχω πολλή πικρία μέσα μου για το Λούιβιλ και πιστεύω πως αυτό θα την απομακρύνει κάπως. Η πρόταση για την Νέα Ζηλανδία ήταν σαν κάποιος να ήθελε να μου κάνει πλάκα. Η Euroleague είναι λίγο κάτω από το ΝΒΑ. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να πάω σε πολλά και διαφορετικά μέρη που δεν είχα δει ποτέ».

Για το μέλλον του: «Βλέπω πλέον κάθε μέρα ξεχωριστά όπως το βιβλίο μου που λέγεται “Το μονοετές συμβόλαιο. Θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να επιστρέψω στην άκρη του παρκέ και θα δούμε τι θα γίνει».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις