Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Θα μπούμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν!”

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Θα μπούμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας και πλέον επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, χωρίς περιθώρια ήττας, αφού ακολουθεί το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν, όπως σημείωσε και ο Ρικ Πιτίνο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε το ματς με τη ρωσική ομάδα, καθώς και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί όχι μόνο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και για τη δυναμικότητα των “πρασίνων” έναντι των κορυφαίων της λίγκας.

Οι δηλώσεις του Πιτίνο

«Χάσαμε δύο σερί εκτός έδρας ματς, τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τώρα απομένουν 11 παιχνίδια, εκ των οποίων τα έξι είναι απέναντι στις καλύτερες ομάδες βαθμολογικά της διοργάνωσης. Τώρα θα μπούμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Η κατάσταση δεν αφορά τα πλέι-οφ, αν θα προκριθούμε δηλαδή εκεί. Πρέπει να παίξουμε σε αυτά τα ματς το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στο Final Four».

Για το παιχνίδι με τη Ζενίτ: «Παίζουν εξαιρετικά εκτός έδρας. Μετρούν 19 ασίστ ανά ματς, ξέρουν να πασάρουν, είναι μία ομάδα δυνατή στο phsyical κομμάτι, παίζουν ζώνη. Πρέπει να εκτελούμε το πλάνο μας και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα τελευταία λεπτά. Αυτή η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο πέρσι, αλλά ελπίζουμε να φτάσουμε σύντομα σε αυτό το επίπεδο».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις