Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: Το σχόλιο για Παππά κι η ατάκα για Κάρι

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: Το σχόλιο για Παππά κι η ατάκα για Κάρι

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Τελ Αβίβ, όπου αύριο (24/1) θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι, για την Euroleague. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι “πράσινοι” είναι επηρεασμένοι από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Παππά.

Ο Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε στεναχωρημένος, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Ισραήλ.

«Ο Παππάς ήταν ένα από τους παίκτες που σούταραν καλά τελευταία. Τουλάχιστον είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Κιλπάτρικ τώρα. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι κρίμα που τον χάνουμε. Ο Νίκος έπαιζε καλά, του ευχόμαστε να επιστρέψει δυνατός», ανέφερε ο 66χρονος τεχνικός για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά.

Όσο για την αυριανό αντίπαλο της ομάδας, είπε: «Η Μακάμπι παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερό της μπάσκετ φέτος. Ίσως και το καλύτερο στην Ευρωλίγκα. Κέρδισαν εύκολα την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Εμείς βελτιωνόμαστε στην άμυνα, αλλά ένα πρόβλημα είναι ότι δεν σουτάρουμε καλά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν αλλάξουν οι παίκτες».

Για την αντιμετώπιση του Σκότι Γουίλμπεκιν και το πρόβλημα στα τρίποντα, σχολίασε: «Είναι κλειδιά κάποιοι παίκτες σε όλες τις ομάδες. Η άμυνά μας βελτιώνεται, αναμφίβολα, αλλά το θέμα είναι πως έχουμε ελεύθερα σουτ που δεν εκμεταλλευόμαστε. Ο Στεφ Κάρι δεν πρόκειται να έρθει, άρα θα πρέπει να είμαστε κοντά στο σκορ και να προσπαθούμε να κερδίσουμε».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις