Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Προμηθέας, Παπαγιάννης: “Με τον κόσμο μας για το 1-0”

Παναθηναϊκός – Προμηθέας, Παπαγιάννης: “Με τον κόσμο μας για το 1-0”

Ο Παναθηναϊκός κι ο Προμηθέας συγκρούονται το απόγευμα (19:30) της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο τελικό της Basket League.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης κι ο Λεωνίδας Κασελάκης ανανέωσαν το blog τους στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκαν στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να τονίζει ότι το “τριφύλλι” έχει απεριόριστο σεβασμό στην ομάδα του Μάκη Γιατρά και τον Έλληνα φόργουορντ των Πατρινών να υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα το φαβορί του αγώνα.

Όσα έγραψε ο Παπαγιάννης

“Η πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν έφτασε. Τη Δευτέρα ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος. Απέναντί μας θα βρούμε μια πολύ καλή ομάδα, που ανεβαίνει διαρκώς τα τελευταία χρόνια, τον Προμηθέα.

Έχουμε απεριόριστο σεβασμό απέναντί τους, καθώς έχουν πραγματοποιήσει καταπληκτική πορεία αυτή τη χρονιά. Ήταν εξαιρετικοί στην Ευρώπη, ενώ κατάφεραν να προκριθούν στα τελικά του πρωταθλήματος, καθώς «έσπασαν» την έδρα της ΑΕΚ. Πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Πλέον, δεν έχουν κανένα άγχος γεγονός που τους καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνους.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο μυαλό μας μόνο ο πρώτος τελικός. Γνωρίζουμε πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Αγωνιζόμαστε στο ΟΑΚΑ θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας.

Ας μην ξεχνάμε πως στο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου ο Προμηθέας μας δυσκόλεψε αρκετά, οπότε είναι δεδομένο πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 1-0.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα και αν κάνουμε στο παρκέ αυτά που ζητά ο προπονητής μας θα τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος”.

Όσα έγραψε ο Λεωνίδας Κασελάκης

“Καταρχήν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και περήφανοι που θα παίξουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Είναι μια ιστορική επιτυχία για τον Προμηθέα, αλλά και κάτι πρωτόγνωρο, ταυτόχρονα, για το μπάσκετ της επαρχίας.

Για μένα προσωπικά, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ξεπεράσαμε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία μας. Ο Προμηθέας είναι ένας σπουδαίος Οργανισμός και είμαι περήφανος που είμαι μέλος του.

Από αύριο (σ. Δευτέρα 10/6) μπαίνουμε τη μάχη των τελικών. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο γεγονός και για τον Προμηθέα και για όλη την πόλη της Πάτρας.

Είναι μια ευκαιρία να ευχαριστηθούμε μια τέτοια σειρά αγώνων. Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μας αρέσει και το οποίο μας έφερε εδώ που μας έφερε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πρώτα από όλα για τους ίδιους τους εαυτούς μας και για την ομάδα μας”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις