Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο Καλάθης! Όλα για τον ομογενή γκαρντ

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο Καλάθης! Όλα για τον ομογενή γκαρντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, ολοκληρώνοντας με θετικό τρόπο τη φετινή σεζόν. Πλέον όλα γυρίζουν γύρω από τον Νικ Καλάθη, η παραμονή του οποίου στην ομάδα αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τους “πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας πολλά ανοιχτά μέτωπα, μιας κι εννέα συμβόλαια λήγουν. Τη δεδομένη στιγμή, το μυαλό των ανθρώπων του “τριφυλλιού”, πάντως, βρίσκεται αποκλειστικά στον Νικ Καλάθη.

Οι “πράσινοι” επιθυμούν διακαώς να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον ηγέτη της ομάδας, του οποίου του συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ανεπίσημες επαφές πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει στο “τριφύλλι”.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να στρώσει… εκατομμύρια στα πόδια του Νικ Καλάθη, προσφέροντας του ακόμα καλύτερο συμβόλαιο απ’ αυτό που του είχε δώσει προ τριετίας (σ.σ. 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο).

Φοβούνται μόνο το NBA

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη μάχη για τον Καλάθη είναι μόνο το ΝΒΑ, μιας κι εφόσον ο ομογενής γκαρντ δεν επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει σ’ άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Ο 29χρονος άσος έχει μία τελευταία ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο ΝΒΑ, έχοντας σημαντικό ρόλο σε κάποια ομάδα, γιαυτό και σκέφτεται την επιστροφή στις ΗΠΑ. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, πάντως, ο Νικ Καλάθης βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον Παναθηναϊκό από το να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις