Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Πρόβα” για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Παναθηναϊκός: “Πρόβα” για τη Ρεάλ Μαδρίτης!
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ και ο Ρικ Πιτίνο έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους παίκτες του ενόψει του πιο κρίσιμου αγώνα για την κανονική περίοδο της Euroleague, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την 20η αγωνιστική της Basket League, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ (25/03, 16:00), στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα, στο οποίο ο Ρικ Πιτίνο θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Κι αυτό γιατί πλην του Νίκου Παππά που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, οι Λοτζέσκι και Μήτογλου έχουν πλέον επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των αγώνων, παίρνοντας μάλιστα και τα πρώτα λεπτά τους μετά τους τραυματισμούς, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Αμφότεροι όμως έδειξαν ότι χρειάζονται χρόνο και κόντρα στην ομάδα της Ρόδου, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν ρυθμό, ώστε να προσφέρουν δύο ακόμη σημαντικές λύσεις, στον προπονητή του Τριφυλλιού.

Ο Αμερικανός τεχνικός έχει πλέον στη διάθεσή του 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες (συν τον Καλαϊτζάκη) και θα πρέπει και ο ίδιος να βρει το κατάλληλο ροτέισιον, ώστε να συνεχιστεί η εξαιρετική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Ακολουθεί άλλωστε ένα σπουδαίο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο είναι πιθανό να χαρίσει στους “πράσινους” ακόμη και την 6η θέση στη Euroleague.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις