Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Ρίβερς!

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ενοχλήσεις στον ώμο αισθάνθηκε ο Κέι Σι Ρίβερς, λίγο πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια για την 29η αγωνιστική της Euroleague και πιθανότατα θα είναι εκτός 12άδας για το αποψινό (30/03) παιχνίδι.

Χωρίς τον Κέι Σι Ρίβερς θα κληθεί, εκτός απροόπτου, να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια για την 29η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός, αφού ο Αμερικανός γκαρντ, ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο αγαπημένος της “πράσινης” κερκίδας θα δοκιμάσει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, στη σημερινή (30/03, 21:15) αναμέτρηση, αλλά οι πιθανότητες είναι αυτή τη στιγμή, εναντίον του.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τελικά, ο Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει να διαχειριστεί το παιχνίδι χωρίς τη δική του συμμετοχή, έχοντας όμως στη διάθεσή του, αυτή τη φορά και τον Μάρκους Ντένμον. Ο έτερος Αμερικανός του “τριφυλλιού”, ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και έχει τεθεί κανονικά στα πλάνα του Καταναλού προπονητή.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις