Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Δυνατό “τεστ” στο ΟΑΚΑ με μια… Βασίλισσα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Δυνατό “τεστ” στο ΟΑΚΑ με μια… Βασίλισσα
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στο… δρόμο των επιτυχιών στη Euroleague, έχοντας όμως μπροστά του την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, NewsIt.gr, Novasports 1HD).

Η 16η αγωνιστική της Euroleague κρύβει… ελληνο-ισπανικές “μάχες”, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πράσινοι» θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην ομάδα που μαζί με Μπαρτσελόνα και Εφές οδηγούν την κούρσα της Euroleague (12-3).

https://twitter.com/paobcgr/status/1210124914994360321

Με νίκη ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, θα ανεβάσει το ρεκόρ του στο 10-6 και θα συνεχίσει τη “μάχη” του για παραμονή στην οκτάδα, “κρυφοκοιτάζοντας” πάντα προς την 4άδα.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει και την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στους Μαδριλένους. Τα τελευταία δύο χρόνια, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στα πλέι οφ και η Ρεάλ μετράει ισάριθμες προκρίσεις στο φάιναλ φορ, ενώ, μετά την ήττα τους στο Game 1 της σεζόν 2017-18, οι «μπλάνκος» μετρούν οκτώ διαδοχικές νίκες. Συνολικά στις αναμετρήσεις τους από το 2000, η Ρεάλ υπερισχύει του Παναθηναϊκού με 17 επιτυχίες έναντι 10 των «πράσινων».

https://twitter.com/RMBaloncesto/status/1210107983893536768

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Τζίμερ Φρεντέτ, Νίκος Παππάς και Ντίνος Μήτογλου είναι έτοιμοι για… δράση. Η Ρεάλ ήρθε στην Αθήνα με τρεις απουσίες, καθώς θα λείψουν οι τραυματίες Σέρχιο Γιουλ, Τζέισι Κάρολ και Φελίπε Ρέγες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις