Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ, Λάσο: “Ένας Έλληνας μας είπε κότες”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τρομερή ατάκα από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μετά το break της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, αφού τόνισε ότι ένα σχόλιο φίλου του Παναθηναϊκού, ήταν αυτό που έδειξε το “δρόμο” της νίκης στην ομάδα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε τελείως διαφορετική στο ΟΑΚΑ και επικράτησε του Παναθηναϊκού, χάρη στο πάθος των παικτών της, το οποίο και έλειπε στο πρώτο παιχνίδι, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό της “Βασίλισσας”.

Ανέδειξε μάλιστα το γεγονός μέσω μιας… ιστορίας με οπαδό του Τριφυλλιού στο ξενοδοχείο πριν το ματς. “Μας είπε ότι μοιάζαμε με κότες. Αλλά σήμερα παίξαμε με περισσότερο πάθος”, σχολίασε ο Λάσο, ενώ παραδέχθηκε και ότι η ομάδα του έβαλε μεγάλα σου στο τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις Λάσο

“Μερικές φορές το μπάσκετ είναι τόσο εύκολο όσο και δύσκολο. Λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε δύο ημέρες. Στο προηγούμενο ματς η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Είχαμε το προαίσθημα ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Ένας Έλληνας που είχε ένα μαγαζί δίπλα στο ξενοδοχείο, μας είπε ότι μοιάζαμε με κότες. Μοιάζαμε σαν να μη θέλαμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι σήμερα παίξαμε με περισσότερο πάθος. Αντιδράσαμε σωστά σε όλες τις καταστάσεις του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Μείναμε όμως ενωμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε το προβάδισμα για τη νίκη. Όπως είπα και νωρίτερα η σειρά είναι ακόμα στην αρχή. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να σκεφτόμαστε το ματς της Τετάρτης”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις