Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ, Λάσο: “Καλύτερος ο Καμπάτσο από τον Καλάθη”

Παναθηναϊκός – Ρεάλ, Λάσο: “Καλύτερος ο Καμπάτσο από τον Καλάθη”
Intime.gr

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στις απουσίες των “μερένγγες”, ενώ χαρακτήρισε τον Καμπάτσο καλύτερο παίκτη από τον Νικ Καλάθη.

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκει κίνητρο μέσα από τις ήττες που κάνει στην Euroleague, τόνισε ότι η ομάδα… περιστρέφεται γύρω από τον Νικ Καλάθη, ενώ έκανε και μια σύγκριση του Έλληνα γκαρντ με τον Φακούντο Καμπάτσο.

Τα όσα είπε ο προπονητής της Ρεάλ…

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα περίπλοκο ματς. Κάθε παιχνίδι στη Euroleague είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια γεμάτη ομάδα, που κινείται γύρω από τον Καλάθη. Σκοράρει με ευκολία και διαθέτει αθλητικούς παίκτες. Η ομάδα είναι καλή. Όμως, έχει κάνει κάποιες ήττες, γι’ αυτό και θα βρίσκει περισσότερο κίνητρο. Είναι ένα δύσκολο, περίπλοκο παιχνίδι, μακριά από την έδρα μας. Στη συγκεκριμένη έδρα έχουμε και καλές αναμνήσεις και κάποιες άλλες, όχι τόσο καλές. Σκέφτομαι μόνο για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Με τρεις απουσίες στο ΟΑΚΑ οι “μερένγγες”

Για το πώς είναι να αγωνίζεσαι εν μέσω εορτών: «Είναι ξεχωριστές αυτές οι ημέρες. Όμως, γνωρίζαμε το πρόγραμμα από την αρχή της σεζόν. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα. Η Δευτέρα και η Τρίτη ήταν ελεύθερες, που συνήθως είναι “γεμάτες” ημέρες για το μπάσκετ. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τις οικογένειές μας, παρά για εμάς».

Για τον Νικ Καλάθη: «Όλοι οι προπονητές πιστεύουν πως οι παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους είναι οι καλύτεροι. Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός κατά την άποψή μου, ένα σημείο αναφοράς! Όμως θεωρώ τον Καμπάτσο καλύτερο»…

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις