Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: “Πλήγμα” για τους Μαδριλένους πριν τους αγώνες με το “τριφύλλι”!

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: “Πλήγμα” για τους Μαδριλένους πριν τους αγώνες με το “τριφύλλι”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δίχως τον Φακούντο Καμπάτσο θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στη σειρά με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Euroleague. Δεν ταξιδεύει στην Αθήνα ο Γιουλ.

Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν θα αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό. Όπως ανακοίνωσαν οι Ισπανοί, ο Αργεντινός γκαρντ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο χόνδρο του αριστερού γονάτου.

Στην Αθήνα για τα πρώτα παιχνίδια με το “τριφύλλι” δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ

“Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Φακούντο Καμπάσο έδειξαν ότι έχει τραυματισμό στο χόνδρο του αριστερού γονάτου. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του”.

Σε ό,τι αφορά στον Γιουλ, παρότι το πρωί προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ρεάλ για τα ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Λάσο τον θεωρεί ανέτοιμο και θα του δώσει χρόνο, ώστε να μπει στα play offs από την επόμενη εβδομάδα, στη Μαδρίτη.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις