Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Η σιγουριά του Πασκουάλ κι η απαγόρευση της Euroleague!

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Η σιγουριά του Πασκουάλ κι η απαγόρευση της Euroleague!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στο τέταρτο παιχνίδι και θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στην Αθήνα εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ. Χωρίς τον Μάνο Παπαδόπουλο στον πάγκο το “τριφύλλι”.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδειξε κάτι παραπάνω από σίγουρος για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο των δηλώσεων του για το τέταρτο παιχνίδι (27/4, 22:00) με τη Ρέαλ στη Μαδρίτη, για τα πλέι οφ της Euroleague.

“Είναι προφανές πως πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε, θα νικήσουμε και θα επαναφέρουμε τη σειρά στην Αθήνα”, τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε: “Ξέρω την ομάδα μου, τι μπορεί να κάνει. Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη, βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, ήμασταν καλοί σε καλοί σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω στις δυνατότητές μας”.

Σχετικά με την τεχνική ποινή που δέχθηκε λίγο πριν από το ημίχρονο του τρίτου αγώνα, τόνισε πως “δεν θέλω να μιλάω γι αυτά τα θέματα. Αν είναι να πω κάτι, θα το πω στο τέλος της χρονιάς, όχι τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην παραπονιέμαι για τίποτα. Θα ακολουθήσω αυτή την τακτική για ακόμη μια φορά”.

Τέλος, δήλωσε: “Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δουλεύουν πολύ καλά τακτικά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την άμυνά μας. Έχουν εκπληκτική ποιότητα, είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω σε εμάς. Θα παλέψουμε και θα βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε”.

Ντένμον: “Θα είμαστε έτοιμοι”

Αποφασισμένος για το “διπλό” εμφανίστηκε κι ο Μάρκους Ντένμον. “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές. Να μην κάνουμε τακτικά λάθη ως ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι”, τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε για το τρίτο παιχνίδι με τη Ρεάλ: “Βγήκαμε, κάναμε κάποια πράγματα σωστά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Δεν θεωρώ πως χάσαμε κάποια ευκαιρία. Παλέψαμε. Είναι η ώρα των playoffs. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν θα έλεγα πως είναι χαμένη ευκαιρία. Σε μια σειρά το θέμα είναι να κάνεις τρεις νίκες, όχι δύο”.

Η Euroleague απαγόρευσε στον Μάνο Παπαδόπουλο να καθίσει στον πάγκο

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Μάνου Παπαδόπουλου για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η EuroLeague τον ενημέρωσε πως απαγορεύεται να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο τέταρτο παιχνίδι. Η διοργανώτρια αρχή επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε ότι δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο, από την στιγμή που εκπροσωπεί το “τριφύλλι” στις συσκέψεις της διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι η Euroleague δεν είχε ενημερώσει ποτέ μέχρι σήμερα για την ύπαρξη του σχετικού προβλήματος…

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις