Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Σακελλαρίου: “Μεγάλο κίνητρο το μπασκετικό κοινό του ΟΑΚΑ”

Παναθηναϊκός – Σακελλαρίου: “Μεγάλο κίνητρο το μπασκετικό κοινό του ΟΑΚΑ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος και αποκτήθηκε από τους “πράσινους” για να γεμίσει το ρόστερ στις θέσεις των γκαρντ, μετά και το νέο δανεισμό του Μιχάλη Λούντζη. “Έμενα έκθαμβος από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Τριφυλλιού”, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αποτελεί και τυπικά παίκτη του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το νέο “βήμα” στην καριέρα του, αποθεώνοντας το σύλλογο, τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας. “Μεγάλη ευκαιρία και τεράστιο κίνητρο για μένα ένα κορυφαίο κλαμπ”, σχολίασε σχετικά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σακελλαρίου για τον Παναθηναϊκό

«Αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη να είσαι μέλος του κορυφαίου κλαμπ στην Ευρώπη την τελευταία εικοσαετία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό την οικογένεια του Παναθηναϊκού, τον κ. Γιαννακόπουλο και τον προπονητή μου, κ. Πασκουάλ».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Ο κ. Πασκουάλ είναι ένας κόουτς που πάντα θαύμαζα για τη φιλοσοφία του. Τόσο από την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα, όσο και τα τελευταία χρόνια που είναι στον Παναθηναϊκό, όπου τον αντιμετώπισα και ως αντίπαλος. Έχει νοοτροπία νικητή και ξέρει τον τρόπο να περνάει στους παίκτες τη φιλοσοφία του, κάνοντάς τους να παίζουν γι’ αυτόν. Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί του».

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Αρχικά θα ήθελα να πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συναντήσω ξανά τον Νικ Καλάθη και τον Νίκο Παππά με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης στην Εθνική Νέων. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι γεμάτο από καταξιωμένους αθλητές και αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία και ένα τεράστιο κίνητρο για μένα ώστε να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι καθημερινά καλύτερος».

 Για τον κόσμο του Τριφυλλιού: «Όταν ερχόμουν στο ΟΑΚΑ, είτε ως αντίπαλος, είτε για να παρακολουθήσω κάποιο ματς, έμενα έκθαμβος από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Είναι ένα κατ’ εξοχήν μπασκετικό κοινό και κατά συνέπεια πολύ απαιτητικό. Αυτό είναι ακόμη ένα κίνητρο για κάθε αθλητή να αποδίδει το μάξιμουμ σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε πως το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Η ομάδα είναι καταδικασμένη να διεκδικεί όλα τα τρόπαια στις διοργανώσεις στις οποίες αγωνίζεται. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις