Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη το ραντεβού Γιαννακόπουλου με FIBA! Η αντίδραση για τη Euroleague

Γιαννακόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το γενικό γραμματέα της FIBA και υπεύθυνο για το Basketball Champions League, το οποίο είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις και για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Η πρώτη αντίδραση για την ανακοίνωση της Euroleague.

Την ώρα που η Euroleague έκανε νέα “επίθεση” στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο ίδιος συναντάται με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

Ο “ισχυρός” άνδρας του Τριφυλλιού έχει προαναγγείλει την αποχώρηση της ομάδας από την Ευρωλίγκα και την εισχώρησή της στη διοργάνωση της FIBA και στο πλαίσιο αυτό είχε προγραμματιστεί και η σημερινή συνάντηση με τον υπεύθυνο για τη διεξαγωγή του Basketball Champions League, σε ξενοδοχείο της Αθήνα.

Αντίδραση για τη Euroleague

Παράλληλα δε, είχαμε και την πρώτη αντίδραση από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ανακοίνωση της Euroleague, με το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, να εκφράζει την απορία του για το χρόνο της δημοσίευσής της, αφού επίκεινται ραντεβού με τις περισσότερες από τις ομάδες στο Βελιγράδι.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε απορία για την ανακοίνωση, αφού με αρκετές από αυτές τις ομάδες που την υπέγραψαν, έχουν προγραμματιστεί ραντεβού στο πλαίσιο του Final-4 του Βελιγραδίου, ώστε να συζητηθεί το μέλλον της Euroleague, αλλά και η κόντρα της με τον Παναθηναϊκό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις