Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Σπόντα” του Παππά σε δημοσιογράφο! Άφησε “αιχμές” για τις μεταδόσεις

Νίκος Παππάς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό της Stoiximan.gr Basket League και μετά τον αγώνα δεν έχασε την ευκαιρία να την… πει σε ρεπόρτερ της Cosmote Tv. “Καταρχάς να συστηθώ στο κανάλι σας, Παππάς Νίκος”, ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Η κόντρα του Νίκου Παππά με το συνδρομητικό κανάλι φαίνεται ότι συνεχίζεται, αφού ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έριξε εκ νέου “αιχμές” για τις μεταδόσεις των αγώνων της Stoiximan.gr Basket League και την… απουσία του ονόματός του από αυτές.

Όντας ο κορυφαίος του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ με 17 πόντους, ο Έλληνας διεθνής προσήλθε για την καθιερωμένη συνέντευξη μετά τον αγώνα και δεν έχασε την ευκαιρία να “πετάξει” τη… σπόντα του, στο δημοσιογράφο της Cosmote Tv. “Καταρχάς να συστηθώ στο κανάλι σας, Παππάς Νίκος”, ανέφερε αρχικά και στη συνέχει συνέχισε κανονικά τις δηλώσεις του: “Θέλαμε να κάνουμε το 2-0 και να πάμε στη Θεσσαλονίκη με το μεγαλύτερο δυνατό προβάδισμα. Θέλουμε να πάμε και να τελειώσουμε τη σειρά για να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλά δομημένη ομάδα, καλά στημένη ομάδα. Αυτό έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Έχει ένα πολύ καλό προπονητή. Προσεγγίσαμε σωστά το ματς, χτυπήσαμε στα miss match. Χάσαμε πολλές βολές και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό για τους τελικούς”, ήταν το σχόλιό του για το παιχνίδι.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις