Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Παππάς! Χάνει Ολυμπιακό ο Λάνγκφορντ

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Παππάς! Χάνει Ολυμπιακό ο Λάνγκφορντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού με υψηλό πυρετό, λόγω αμυγδαλών και πλέον θα κάνει “αγώνα δρόμου” για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Παραμένει εκτός ο Λάνγκφορντ.

Ξαφνικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Νίκος Παππάς εγκατέλειψε την προπόνηση της ομάδας και εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία με υψηλό πυρετό.

Ο Έλληνας γκαρντ θα παραμείνει σήμερα κλινήρης και αύριο θα εξεταστεί ξανά η πορεία της υγείας του, για να εκτιμηθεί και αν θα προλάβει να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για να δώσει το “παρών” στο μεγάλο ματς και είναι χαρακτηριστικό ότι σε video που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο στα social media, έγραψε “για ηρωιλίκι πάμε πάλι”.

Χάνει Ολυμπιακό ο Λάνγκφορντ

Από την πλευρά του, ο Κιθ Λάνγκφορντ παραμένει εκτός προπονήσεων και πλέον μοιάζει απίθανο να είναι στη 12άδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δημιουργείται έτσι και ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για τον Παναθηναϊκό, να αγωνιστεί ο Νίκος Παππάς, αφού οι δύο τους είναι τα μόνα καθαρά “δυάρια” στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις