Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Συγγνώμη” και… υπόσχεση μετά το “ντου” του Γιαννακόπουλου!

Παναθηναϊκός

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας και το “ντου” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση της επόμενης ημέρας, “έσπρωξε” τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των “πρασίνων” να προχωρήσουν σε κοινή ανακοίνωση…

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον Προμηθέα Πατρών στο Κύπελλο Ελλάδας προκάλεσε την… οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που επισκέφθηκε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στη σημερινή προπόνηση.

Click4more: Γιαννακόπουλος: “Ντου” στην προπόνηση του Παναθηναϊκού! “Δεν είχατε αρχ…@#α να ζητήσετε συγγνώμη”

Παίκτες και προπονητικό επιτελείο τα.. άκουσαν από τον ισχυρό άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ και ακολούθως εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση,. Ζητώντας συγγνώμη για τον αποκλεισμό της ομάδας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και δίνοντας υπόσχεση να αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους!

Η ανακοίνωση των “πρασίνων”

Με αφορμή την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και τον αποκλεισμό της ομάδας από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: «Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις