Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Πασκουάλ – Αγωνία για Καλάθη

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Πασκουάλ – Αγωνία για Καλάθη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κι ο Τσάβι Πασκουάλ συναντήθηκαν για να χαράξουν… πορεία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι ο Καταλανός τεχνικός συζήτησαν για τον σχεδιασμό του “τριφυλλιού”, την ώρα που οι”πράσινοι” έχουν δώσει τελεσίγραφο στον Νικ Καλάθη να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.

Σε ρυθμούς Νικ Καλάθη κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Τσάβι Πασκουάλ με θέμα συζήτησης την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους δύο άνδρες να επιθυμούν να μάθουν άμεσα τα σχέδια του διεθνή Έλληνα γκαρντ, ο οποίος αποτελεί το “Α” και το “Ω” του “τριφυλλιού” στον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Νικ Καλάθης έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές 6.500.000 ευρώ, με τους “πράσινους” να έχουν δώσει τελεσίγραφο στον 29χρονο άσο να απαντήσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (22/6).

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” ευελπιστούν ότι ο Νικ Καλάθης θα πει το “ναι” και θα παραμείνει για ακόμα μία τριετία στην ομάδα, αποτελώντας τον απόλυτο ηγέτη της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις