Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Θ. Γιαννακόπουλος: “Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παίζουμε με τη Μούρθια”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και δήλωσε την ανάγκη να βρεθεί λύση με τη Euroleague. “Να σταματήσουν και αυτοί το κυνηγητό”, σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε και πόσο παθιασμένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υποστήριξε για μία ακόμη φορά ότι το όνομα της οικογένειάς του θα είναι για πάντα συνδεδεμένο με τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε ότι στο μπάσκετ πρέπει να βρίσκεται πάντα στο πιο υψηλό επίπεδο. “Δεν μπορώ να τον φανταστώ να παίζει με την Μούρθια”, δήλωσε ο “τυφώνας” στην κάμερα του Cosmote TV.

Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έχασα τον αδερφό μου που ήταν και καλός σύντροφος. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και οι δύο και φτάσαμε όσο γίνεται ψηλότερα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην είναι “παρών” σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είναι το φάρμακό μας».

Για το Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δεν έχω καμία διαφορά με τον Δημήτρη, ίσα-ίσα τον βοηθάω με την μεγάλη πείρα που έχω. Ο Δημήτρης αποδεικνύει πως είναι πιο παθιασμένος και από εμένα και από τον πατέρα του, τον Παύλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι όπου υπάρχει ο Παναθηναϊκός, υπάρχει και το όνομα Γιαννακόπουλος».

Για τη Euroleague: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει σε μία υποδεέστερη διοργάνωση, αλλά κι αυτοί (σ.σ. Euroleague) κάνουν αξεπέραστο κυνηγητό στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πιστεύω ότι θα σκεφτούν και θα πράξουν αναλόγως. Ο Παναθηναϊκός είναι για τα μεγάλα πράγματα και δεν μπορώ να τον φανταστώ να παίζει με την Μούρθια. Θέλω και να δικαιωθεί, αλλά και να παίζει στην κορυφαία κατηγορία».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις