Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λοτζέσκι! Χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λοτζέσκι! Χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Λοτζέσκι, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει υποστεί θλάση και να τίθεται εκτός τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, χάνοντας και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Σχολίασε τον τραυματισμό ο Πιτίνο!

Ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, αποδείχθηκε σοβαρότατος, αφού η διάγνωση του ιατρικού τιμ έκανε λόγο για θλάση και έτσι ο Παναθηναϊκός θα χάσει για αρκετό καιρό και τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ.

Ο 33χρονος παίκτης υποβλήθηκε το Σάββατο (09/02) σε μαγνητική, με τα αποτελέσματα να δείχνουν θλάση δικεφάλου δεξιού μηριαίου, γεγονός που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγώνων για πάνω από ένα μήνα, στερώντας τον για τους “πράσινους” και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας (13/02, 19:30 LIVE από το newsit.gr).

Με τον τραυματισμό του Λοτζέσκι πάντως, ο Ρικ Πιτίνο έχει ξεμείνει σχεδόν από παίκτες στη θέση “2”, αφού εκτός λόγω τραυματισμού βρίσκονται και οι Παππάς και Λάνγκφορντ, με τον Αμερικανό τεχνικό να διαθέτει πια μόνο τον Σον Κιλπάτρικ και να αναζητά αναγκαστικές “λύσεις” εκ των έσω.

Η ανάρτηση του Πιτίνο

Ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού πάντως, το αντιμετώπισε με χιούμορ μέσα από τα social media, καθώς έγραψε στο twitter: «Εκτός ο Λοτζέσκι για 3-4 εβδομάδες. Ίσως πρέπει να ετοιμαστώ και να επιστρέψω στις Five Star ημέρες μου».

https://twitter.com/RealPitino/status/1094329139069374464

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις