Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Τόμας: “Έξυπνη ομάδα η Ζαλγκίρις! Να παλέψουμε όπως με τη Μπάγερν”

Παναθηναϊκός – Τόμας: “Έξυπνη ομάδα η Ζαλγκίρις! Να παλέψουμε όπως με τη Μπάγερν”
ΦΩΤΟ intime

Το τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να είναι “οδηγός” και για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, σύμφωνα με τον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος και μίλησε για το ματς στην προπόνηση του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (17/01, 21:00 LIVE από το Newsit.gr) τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 20η αγωνιστική της Euroleague και ο Ντεσόν Τόμας στάθηκε στη φόρμα των Λιθουανών, αλλά και τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζονται από εδώ και πέρα οι “πράσινοι”.

Οι δηλώσεις του Τόμας

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ζάλγκιρις είναι καλή ομάδα έχει τρεις νίκες στα τελευταία παιχνίδια και παίζει έξυπνα. Είναι έξυπνη ομάδα, με καλό προπονητή. Θα έρθει για να πάρει τη νίκη. Πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο αθλητικότητας. Παίζουν με ένταση σε κάθε θέση και θα πρέπει και εμείς να παίξουμε με ένταση και εξυπνάδα».

Για τον Λούκας Λεκαβίτσιους που επιστρέφει ως αντίπαλος: «Είναι γρήγορος. Τρέχει πάρα πολύ στο παρκέ και μπορεί να δώσει πολλά σε άμυνα και επίθεση. Πιέζει πάντα τον αντίπαλο και δεν σταματάει. Αυτό το έκανε πολύ καλά πέρυσι».

Για την φόρμα των «πρασίνων»: «Παλεύουμε. Αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Το δείξαμε και στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μπάγερν. Είχαμε κάποια σκληρά παιχνίδια όπως με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως τώρα θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ζάλγκιρις».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις