Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πηγαίνει την Πέμπτη (29/03) στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (30/03, 21:15) τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο “κυνήγι” της τέταρτης θέσης στη βαθμολογία, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το “τριφύλλι”… συγκατοικεί στην τέταρτη θέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, κι έτσι οι “πράσινοι” χρειάζονται νίκη επί της Βαλένθια και, παράλληλα, ήττα της Ρεάλ από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, προκειμένου να πάρουν το προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, μετά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί, ωστόσο φρόντισε να βρεθεί δίπλα στους παίκτες των “πρασίνων”.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Τσάβι Πασκουάλ όσο και με τους παίκτες των “πρασίνων” πριν την προπόνηση τους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις