Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Βιλερμπαν: Να μεγαλώσει το σερί με… εκδίκηση

Παναθηναϊκός – Βιλερμπαν: Να μεγαλώσει το σερί με… εκδίκηση
Intime

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 1, NewsIt.gr) και θέλει να πετύχει την τρίτη του σερί νίκη στην Euroleague -που θα εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη 6άδα- αλλά και να πάρει… εκδίκηση για την ήττα του στον πρώτο γύρο.

Έχοντας βγει αλώβητος από τη «διαβολοβδομάδα» κόντρα σε Μπάγερν και Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται τη Βιλερμπάν, στο ΟΑΚΑ (24/1, 21:30), με στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη του, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

H ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα πάρει θέση στο τζάμπολ έχοντας τον… αέρα δύο συνεχόμενων νικών και ρεκόρ νικών 12-8, την ώρα που η γαλλική ομάδα ταξιδεύει στην Αθήνα με 8 νίκες – 12 ήττες.

Το θετικό για τον Ρικ Πιτίνο είναι πως υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μπήκε για πρώτη φορά στην ομαδική προπόνηση από τον τραυματισμό του στον αντίχειρα του αριστερού χεριού την Τετάρτη (22/1), αφού πριν ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και θεραπευτική αγωγή.

Δεδομένη είναι η απουσία του Νίκου Παππά. Ο γκαρντ των «πρασίνων» έκανε μια ένεση στον αριστερό του ώμο την Τετάρτη (22/1), όπου ένιωθε ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες, και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων την τρέχουσα εβδομάδα.

Η Βιλερμπάν ήρθε στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Σαρλ Καουντί και αναζητώντας την δεύτερη εκτός έδρας νίκη, καθώς μέχρι τώρα έχει κερδίσει μακριά από την Γαλλία μόνο τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δύο ομάδες έχουν μόνο ένα ματς στην προϊστορία τους, το φετινό στην πρεμιέρα, στις 10 Οκτωβρίου, όταν η Βιλερμπάν είχε επικρατήσει με 79-78.

Οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις