Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πανιώνιος: Οι παίκτες ζητούν της επιστροφή Ζιάγκου!

Πανιώνιος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε κοινή δήλωσή τους, οι παίκτες του Πανιωνίου εξέφρασαν σήμερα (27/4) την επιθυμία τους να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος είχε προχωρήσει στην απομάκρυνσή του Βαγγέλη Ζιάγκου χθες (26/4), με στόχο την αντικατάστασή του από τον Στιβ Γιατζόγλου.

Όμως, οι αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Νέας Σμύρνης, λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων που έχει εκφράσει ο Γιατζόγλου, …εισακούσθηκαν από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Σταύρο Αλευρογιάννη.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν συνάντηση με τον ίδιο τον Βαγγέλη Ζιάγκο, τον οποίο ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον σύλλογο και του μετέφεραν τη στήριξή τους.

Στην υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Ζιάγκου τοποθέτησή τους, οι παίκτες του Πανιωνίου αναφέρουν: «Με πολλή προσπάθεια έχουμε φτάσει στη σημερινή κατάσταση και το ΜΟΝΟ που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος που εχει τεθεί απ’ το ξεκίνημα της σεζόν είναι η παραμονή και εμείς ως επαγγελματίες παλεύουμε κάθε αγωνιστική γι’ αυτή. ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας και συσπειρωμένο ΤΩΡΑ πιο πολύ από ποτέ.

Αγωνιζόμαστε απ’ την πρώτη ημέρα με αρκετές αντιξοότητες και κόντρα σε πολλούς, η επιστροφή του κόουτς αποτελεί μονόδρομο φτάνοντας στο τέλος αυτής της προσπάθειας για να παλέψουμε και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τέλους στα ίσια. Παραμένουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας, στη φανέλα και την ιστορία αυτής της ομάδας».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις