Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο κόσμος του Πανιωνίου “τελείωσε” τον Γιατζόγλου σε μία νύχτα!

Ο κόσμος του Πανιωνίου “τελείωσε” τον Γιατζόγλου σε μία νύχτα!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η διοίκηση του μπασκετικού Πανιωνίου πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Στιβ Γιατζόγλου, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Stoiximan.gr Basket League. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόσμου του Ιστορικού.

Ο Στιβ Γιατζόγλου ήταν έτοιμος να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, ωστόσο ο κόσμος του Πανιωνίου φρόντισε να τον απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας μέσα σε λίγες ώρες.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ιστορικού για την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος θα αντικαταστούσε τον Βαγγέλη Ζιάγκο, οι φίλοι των “κυανέρυθρων” βγήκαν μπροστά και τον “τελείωσαν” μέσα σε μία νύχτα.

Ο κόσμος του Πανιωνίου δεν στήριξε την απόφαση της διοίκησης, μιας κι ο Στιβ Γιατζόγλου αποτελεί “κόκκινο πανί” για τους Νεοσμυρνιώτες, λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων του 69χρονου τεχνικού, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφραστεί ανοικτά υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί ότι παρελθόν από τον Πανιώνιο θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, κι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Σταύρος Αλευρογιάννης, ο οποίος πλέον δεν έχει τη στήριξη του κόσμου, έπειτα από την απόφαση του να φέρει στον πάγκο τον Στιβ Γιατζόγλου και να απομακρύνει τον Βαγγέλη Ζιάγκο που είχε κάνει πολύ καλή δουλειά, οδηγώντας την ομάδα σε σημαντικές νίκες παραμονής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις