Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπαγιάννης: “Limit-up” με ρεκόρ! “Το… κλικ έγινε πρώτα στο μυαλό μου”

Παπαγιάννης
Intime.gr

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Γιάννης Παπαγιάννης σκορπίζει… χαμόγελα στον Ρικ Πιτίνο, στους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και σε αυτούς της Εθνικής Ελλάδας.

H απόδοση του Γιώργου Παπαγιάννη βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία. Ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως κατάφερε να… ξεκλειδώσει τον Έλληνα διεθνή σέντερ, παίρνοντας έτσι σημαντικές λύσεις σε μια θέση που το “τριφύλλι” έδειχνε να έχει σημαντικό πρόβλημα..

Ο Παπαγιάννης αγωνίστηκε 24 λεπτά στον νικητήριο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν (100-88) έχοντας 12 πόντους (6/9 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 5 μπλοκ. Μάλιστα οι 5 τάπες του 23χρονου Έλληνα σέντερ είναι και ρεκόρ καριέρας (career high σε μπλοκ στην Euroleague)!

Να σημειωθεί πως αυτή η επίδοση του 22χρονουυ έρχεται σε συνέχεια της μεγάλης εμφάνισής του στο πρωτάθλημα απέναντι στην Προμηθέα, στο οποίο έκανε και ρεκόρ καριέρας στους πόντους.

Το μυστικό της «ανάστασης» του πιο σημαντικού project του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας; “Αυτό είναι κάτι προσωπικό… Σίγουρα όμως έκατσα κάτω και σκέφτηκα. Το πιο βασικό κομμάτι σε έναν αθλητή είναι το μυαλό. Σίγουρα αυτό το κλικ μέσα μου, έγινε πρώτα στο μυαλό μου”, υπογράμμισε ο Γιώργος Παπαγιάννης σε ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μέσα από τα «πράσινα» αποδυτήρια, μετά τον αγώνα με τη Βιλερμπάν.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: “Περίπατος” με σόου Καλάθη, Φρεντέτ και Παπαγιάννη! videos

“Στόχος μου είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα πάει καλά, όπως χαίρομαι για την απόδοση μου. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό και να συνεχίσουμε έτσι. Τεράστια, πάντως, είναι και η στήριξη που δέχομαι από τους συμπαίκτες μου” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπαγιάννης.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις