Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική στιγμή Καλάθη με Καράμπελα στα αποδυτήρια

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική στιγμή Καλάθη με Καράμπελα στα αποδυτήρια

Ο Νικ Καλάθης και ο Ζώης Καράμπελας τα είπαν και μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Πράσινη”, ο Νικ Καλάθης και Ζώης Καράμπελας τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους και μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.

Οι δύο παίκτες είχαν έναν μικρό καβγά κατά τη διάρκεια του τρίτου ημιτελικού των πλέι οφ της Basket League, με τον νεαρό άσο του Περιστερίου να μην δίνει το χέρι στον αρχηγό του Παναθηναϊκού στο φινάλε του αγώνα.

Όταν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, ο Αργύρης Πεδουλάκης, σε ρόλο “πατέρα” του μικρού (σ.σ. το έχει κάνει πολλές φορές τη φετινή σεζόν). συμβούλευσε τον Καράμπελα να ζητήσει συγγνώμη στον Καλάθη. Ο νεαρός γκαρντ τον άκουσε και πήγε στα αποδυτήρια του “τριφυλλιού”, ζητώντας τον ηγέτη του.

Ο Καλάθης βγήκε αμέσως από το ντους, όταν άκουσε ότι τον ζητούσε ο Καράμπελας. Οι δύο παίκτες αγκαλιάστηκαν, με τον πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού να αποθεώνει τον 18χρονο αντίπαλο του για τις εμφανίσεις του. Έτσι, λύθηκε και η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις