Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Προμηθέας: Επικό βίντεο με τον Μάκη Γιατρά σε ρόλο… ταβερνιάρη!

Προμηθέας: Επικό βίντεο με τον Μάκη Γιατρά σε ρόλο… ταβερνιάρη!

Ο Μάκης Γιατράς απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο χιούμορ έχει και πόσο ακομπλεξάριστος είναι. Επικό βίντεο από τον Προμηθέα για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Προμηθέας επιθυμεί να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε αυτή του την προσπάθεια θέλω τον κόσμο στο πλευρό του.

Στο πλαίσιο της προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά, ο Μάκης Γιατράς έδωσε ρέστα.

Ο προπονητής των Πατρινών εμφανίζεται να παίρνει παραγγελία από δύο τίγρεις (τις μασκότ του Προμηθέα) ντυμένος ταβερνιάρης! Στην αρχή, μάλιστα, λέει μεταξύ άλλων ότι “έχουμε κοντοσούβλι”, μία ατάκα που είχε πει και στη συνέντευξη τύπου κατά την διάρκεια των ημιτελικών με την ΑΕΚ

“Παλιότερα έπαιρνα πασατέμπο και κοντοσούβλι, επειδή με λένε και ταβερνιάρη και έβλεπα αυτά τα παιχνίδια”, είχε δηλώσει.

“Έχουμε σίγουρα και κολοκύθια τούμπανα”, λέει ακόμα στο βίντεο. Πρόκειται για ακόμα μία ατάκα που είχε πει στους παίκτες του στον πάγκο, ενώ το επικό βίντεο τελειώνει με γνωστό ελληνικό τραγούδι, το οποίο είχε ήχο κλήσης στο κινητό και ακούστηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος του τρίτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το επικό βίντεο

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις