Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Προμηθέας – Βενέτσια: Η αντεπίθεση έμεινε στη… μέση για τους Πατρινούς!

Προμηθέας – Βενέτσια: Η αντεπίθεση έμεινε στη… μέση για τους Πατρινούς!
ΦΩΤΟ Intime

“Πικρή” ήττα με 68-70 γνώρισε ο Προμηθέας από την Βενέτσια στο “Δ. Τόφαλος”, για την 3η αγωνιστική του TOP-16 του Eurocup και υποχώρησε στο 1-2. Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία (28/1) στην έναρξη του δευτέρου γύρου του Top16.

Ο Προμηθέας Πάτρας ηττήθηκε με 68-70 από τη Βενέτσια εντός έδρας για την 3η αγωνιστική του TOP-16 στο Eurocup, σε ένα ματς με “δραματικό” φινάλε, αφού το buzzer-beater του Μπαμπ βρήκε… σίδερο και παρά την προσπάθεια που έκανε επιστρέφοντας από το -16, πλέον βρίσκεται με την “πλάτη στον τοίχο” όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι Ιταλοί πήραν από την αρχή τον έλεγχο του ματς και προηγήθηκαν με 13-27 στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς η άμυνα των Πατρινών ήταν… απούσα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μάλιστα η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων (42-58), αλλά κάπου εκεί ο Προμηθέας “ξύπνησε” και με ένα σερί 16-0 ισοφάρισε σε 58-58 στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου.

Η αποβολή του Έλις (19 π.) με πέντε φάουλ και η φοβερή βραδιά στην οποία βρέθηκε ο Τόνουτ (14 π.) για τη Βενέτσια, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Ιταλών στο τέλος του ματς, αλλά παρ’ όλα αυτά η ιστορία θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά, καθώς με το σκορ 68-70 και 2” να απομένουν για τη λήξη ο Μπαμπ σούταρε για τρεις αλλά η μπάλα βρήκε στο σίδερο και η Βενέτσι έφυγε νικήτρια από την Πάτρα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις