Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ραντεβού με την… ιστορία η ΑΕΚ! Ο “θρόνος” του Basketball Champions League την περιμένει

ΑΕΚ
EUROKINISSI

«Φέρε μας το Κύπελλο το ευρωπαϊκό» φωνάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ και οι παίκτες του Σάκοτα δεν θέλουν να τους απογοητεύσουν. Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Μονακό στον τελικό του Basketball Champions League και μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θέλει να σηκώσει την Τρίτη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας της (20:30, NewsIt.gr, ΕΡΤ1, Novasports 1)!

Οι φίλοι της ΑΕΚ ζουν… μοναδικές στιγμές και ελπίζουν σήμερα (06/05) να ολοκληρωθεί με ιδανικό τρόπο ένα από τα καλύτερα τριήμερα της οπαδικής τους ζωής!

Λίγες ώρες μετά την απονομή του τίτλου στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ, η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου είναι έτοιμη να βγάλει τους «κιτρινόμαυρους» και πάλι στους δρόμους…

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μονακό (σ.σ. οι Μονεγάσκοι θα είναι τυπικά γηπεδούχοι) στον τελικό του Basketball Champions League και με νίκη θα στεφτεί ξανά «βασίλισσα» της Ευρώπης, χαρίζοντας στον κόσμο της ένα 3ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

https://twitter.com/aekbcgr/status/993052243619385344

Η ΑΕΚ έχει ραντεβού με την ιστορία της απέναντι στη Μονακό, με στόχο να προσθέσει το έτος 2018, δίπλα στο 1968 (Κύπελλο Κυπελλούχων) και στο 2000 (Κύπελλο Σαπόρτα). Και όλα αυτά, από την ομάδα που πριν πέντε χρόνια έδινε μπαράζ ανόδου από τη Β’ Εθνική στην Α2.

https://twitter.com/BasketballCL/status/993044804450897920

Το έργο της Ένωσης βέβαια δεν είναι εύκολο, αφού οι Μονεγάσκοι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, φτάνοντας μέχρι αυτό το σημείο μόνο με δυο ήττες σε… αδιάφορα παιχνίδια.

https://twitter.com/BasketballCL/status/993037445108240384

Παρόλα αυτά, οι “κιτρινόμαυροι” εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να φτάσουν στην… πηγή, έχοντας στο πλευρό τους τη συμπαράσταση των οπαδών τους. Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Σέρβος Αλεξάνταρ Γκλίσιτς, ο Λιθουανός Τόμας Γιασεβίτσιους και ο Λετονός Μάρτινς Κοζλόφσκις ορίστηκαν να διευθύνουν το μεγάλο τελικό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις