Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Ένας… ανεπιθύμητος στην τριάδα των διαιτητών

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός μετά τη διαιτησία που είχε στο game 3 με τη Ρεάλ, για τα πλέι οφ της Euroleague. Ο ορισμός των ρέφερι για τον 4ο και κρίσιμο αγώνα των δυο ομάδων, φέρνει μπροστά στο τριφύλλι” μια… ανεπιθύμητη “σφυρίχτρα”.

Σίγουρα, το Ρεάλ – Παναθηναϊκός της Παρασκευής, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Παίκτες και διοίκηση στο “τριφύλλι” έδειξαν τον εκνευρισμό τους με τη διαιτησία που είχαν στο χθεσινό (25/04) ματς της Μαδρίτης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μάλιστα να κάνει ευθεία “επίθεση” στον Ζόρντι Μπερτομέου.

Γιαννακόπουλος: Ευθεία επίθεση σε Μπερτομέου! Ο «άχρηστος υπάλληλος» και η «τσιρκολίγκα»

Λίγες ώρες αργότερα, η Euroleague ανακοίνωσε τη διαιτητική τριάδα του game 4 και για κάποιους απάντησε” με το δικό της τρόπο!

Ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς ορίστηκαν να διευθύνουν τον αυριανό αγώνα, με τους “πράσινους” να… στρέφουν το βλέμμα τους στον Ράντονιτς.

Παναθηναϊκός – «Βόμβα» Παπαδόπουλου: «Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο»

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά παράπονα από τον Κροάτη ρέφερι, ο οποίος βρέθηκε και στο δεύτερο ματς της σειράς στο ΟΑΚΑ (82-89). Επίσης “σφύριξε” στις ήττες του Παναθηναϊκού από ΤΣΣΚΑ (81-63) και Ζαλγκίρις (80-74), όπως και στις νίκες επί Χίμκι (93-65), Μπασκόνια (80-76) και Βαλένθια (75-56).

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Έχασε μεγάλη ευκαιρία! Έρχεται παιχνίδι χωρίς… αύριο

Ο Φερνάντο Ρότσα ήταν στις εκτός έδρας ήττες από ΤΣΣΚΑ (81-63), Βαλένθια (67-63) και Φενέρ (67-62), σε αυτή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (85-87), αλλά και στην εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (80-72).

Όσον αφορά τον Όλεγκ Λάτισεβς, ήταν στο πρώτο ματς της σειράς των πλέι οφ με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (95-67), στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (62-70), αλλά και τις ήττες από ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (81-63) και Φενέρ (67-62).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις