Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Νέα ευκαιρία για break στη Μαδρίτη

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Νέα ευκαιρία για break στη Μαδρίτη
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (22:15, Novasports 1, NewsIt.gr) το δεύτερο του παιχνίδι στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, για τα πλέι οφ της Euroleague και θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη… ευκαιρία, για να φτάσει στο break και να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ με σημαντικό πλεονέκτημα.

Νέα ευκαιρία! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ στη Μαδρίτη, στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Euroleague και θέλει να… ολοκληρώσει το έργο που δεν κατάφερε πριν από δύο 24ωρα και να φτάσει στο break.

Η ομάδα του Πιτίνο βρέθηκε μία… ανάσα από το “διπλό” στην πρεμιέρα των πλέι οφ, όταν τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη ξέφυγε με +6 (66-72). Ωστόσο, το “βραχυκύκλωμα” των τελευταίων λεπτών αλλά η διαιτησία, βοήθησαν τη Ρεάλ να τρέξει σερί 9-0 και να επικρατήσει (75-72), γράφοντας το 1-0 στη σειρά…

https://twitter.com/paobcgr/status/1119120860546158594

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται να βάλουν στην άκρη την όποια απογοήτευση έχουν, να παρουσιάσουν το καλό πρόσωπο που είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης της Τετάρτης και να φτάσουν στο σημαντικό break, πριν οι αναμετρήσεις “ταξιδέψουν” στο ΟΑΚΑ για τα Game 3 & 4 (αν χρειαστεί).

https://twitter.com/RMBaloncesto/status/1119141078500696064

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία). Να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε τα παράπονά του για την διαιτησία που είχε στο πρώτο ματς με την Ρεάλ με επιστολή που απέστειλε στην Euroleague.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις