Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Ο Πασκουάλ τα… έχωσε στους παίκτες του

Πασκουάλ

Η «βαριά» ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα της Ρεάλ, εξόργισε τον Τσάβι Πασκουάλ, που τα «έχωσε» στους παίκτες του «τριφυλλιού», στα αποδυτήρια του «Wizink Center».

Ο Πασκουάλ ήταν εξοργισμένος με τον τρόπο που ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Ρεάλ και μετά το τέλος του αγώνα είχε όρεξη για μια.. έντονη κουβέντα με τους παίκτες του.

Οι «πράσινοι» έμειναν για περίπου 40 λεπτά στα αποδυτήρια, κάτι που καθυστέρησε και την παρουσία του Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Καταλανός τεχνικός δεν μίλησε απλά σε έντονο – αυστηρό ύφος προς τους παίκτες του, αλλά έφτασε στο σημείο και να τους… ουρλιάξει.

“Φυσικά είμαι εκνευρισμένος. Δεν παίξαμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Η Ρεάλ είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή και είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εδώ. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχθήκαμε 54 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο καταστρέφοντας ό,τι είχαμε πετύχει στα πρώτα είκοσι λεπτά, κάτι που είναι απαράδεκτο για μια ομάδα τη δική μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις