Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Respect” σε Λίλαρντ! “Πίεση έχει ένας άστεγος ή μία ανύπαντρη μητέρα, όχι εμείς”

“Respect” σε Λίλαρντ! “Πίεση έχει ένας άστεγος ή μία ανύπαντρη μητέρα, όχι εμείς”
ΦΩΤΟ Reuters

Άκρως συνειδητοποιημένος! Εκτός από… παικταράς, ο Ντάμιαν Λίλαρντ ξέρει να δίνει τη απαραίτητη σοβαρότητα σε κάθε περίσταση. Δήλωση για χειροκρότημα από τον ηγέτη των Μπλέιζερς.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ “σκότωσε” πριν από λίγες ημέρες τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με μια τρίποντη “βόμβα” και έδωσε στους Μπλέιζερς την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ο ηγέτης των Μπλέιζερς μίλησε για το αν νιώθουν πίεση οι αθλητές στο NBA και… έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, δείχνοντας πως δεν ζει σε κάποιο “συννεφάκι”! Μεταξύ άλλων, ο Λίλαρντ τόνισε πως το μπάσκετ είναι απλά ένα άθλημα και αναφέρθηκε σε καταστάσεις στην… πραγματική ζωή, που μπορεί κάποιος να αισθάνεται πίεση.

“Πίεση, όχι. Αυτό είναι απλά μπάσκετ. Πίεση νιώθει ένας άστεγος άνθρωπος, που δεν ξέρει πότε θα φάει το επόμενο γεύμα. Πίεση νιώθει μια ανύπαντρη μητέρα, που προσπαθεί να πληρώσει το νοίκι της. Πληρωνόμαστε πολλά λεφτά για να παίζουμε ένα παιχνίδι. Μην με παρεξηγείτε – υπάρχουν προκλήσεις. Αλλά το να το αποκαλείς αυτό πίεση είναι σχεδόν προσβλητικό για τους κανονικούς ανθρώπους” ανέφερε ο Λίλαρντ

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις