Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη ο Σλούκας! Η Φενέρμπαχτσε για τα κρούσματα κορονοϊού – pic

Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη ο Σλούκας! Η Φενέρμπαχτσε για τα κρούσματα κορονοϊού – pic
Intime.gr

Στην πόλη καταγωγής του βρίσκεται πλέον ο Κώστας Σλούκας, που θα μείνει σε καραντίνα, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η ενημέρωση της Φενέρμπαχτσε για τα κρούσματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τα Μέσα της Τουρκίας, ο Κώστας Σλούκας είναι ένα από τα τέσσερα μέλη της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ όμως δεν βρίσκεται πλέον στη γειτονική χώρα. Ο ηγέτης της Φενέρμπαχτσε αποχώρησε από την Τουρκία και πλέον βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου θα μείνει σε καραντίνα.

Μάλιστα, ο Σλούκας ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το ταξίδι του οδικώς από την Κωνσταντινούπολη πριν κλείσουν τα σύνορα της Τουρκίας την οποία συνόδευσε με το σχόλιο, «επιτέλους “ελεύθερος” από την καραντίνα».

Την ίδια στιγμή, η πληροφόρηση που υπάρχει από πλευράς Φενέρμπαχτσε είναι… ανύπαρκτη. Σε ανακοίνωση της, η ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν αποκαλύπτει ονόματα, ούτε εξηγεί πόσοι παίκτες της βρέθηκαν τελικά θετικοί.

Το μόνο που επισημαίνεται είναι πως τα δείγματα εστάλησαν στο Υπουργείο Υγείας, ενώ μόλις ένα μέλος (ο Τσεκ Ρεντά) παραμένει στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι υπόλοιποι που εξετάστηκαν για κορονοϊό τονίζεται πως βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους..

Η σχετική ανακοίνωση:

“Οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν το νοσοκομείο για περαιτέρων παρακολούθηση, λόγω συμπτωμάτων του κορονοϊού που υπήρξε σε μια αρχική εξέταση που έγινε. Όλες οι απαραίτητες αναλύσεις και εξετάσεις έγιναν στους παίκτες με κάθε λεπτομέρεια, με τα δείγματα των να αποστέλλονται στο Υπουργείο Υγείας. Στην ιατρική εξέταση που έγινε, δεν υπάρχει κλινική εικόνα που να απαιτεί την παραμονή στο νοσοκομείο για κάποιο από τα μέλη μας. Ένα μέλος της διοίκησης βρίσκεται υπό έλεγχο στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους. Οι παίκτες μας βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους. Μόλις λάβουμε τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Υγείας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις