Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σερβία – Τεόντοσιτς: Περιμένοντας την απόφαση του γιατρού των Κλίπερς

Σερβία – Τεόντοσιτς: Περιμένοντας την απόφαση του γιατρού των Κλίπερς
ΑΠΕ

Η εθνική Σερβίας και οι φίλοι της “κρέμονται από τα χείλη” του γιατρού των Λος Άντζελες Κλίπερς, για την κατάσταση του Μίλος Τεόντοσιτς.

Την ώρα που η Εθνική Ελλάδας προσπαθεί να δει το μέλλον της στο Eurobasket 2017 χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στη Σερβία έχουν μια μεγάλη αγωνία.

Αν και ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς, αυτός που “καίει” τον τεχνικό της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, είναι αυτός του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο 30χρονος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή σε τουρνουά στο Αμβούργο, και να κάνει αποθεραπεία στο Βελιγράδι.

Η συμμετοχή του Τεόντοσιτς στο Eurobasket 2017 είναι στον… αέρα. Η νέα του ομάδα, Λος Άντζελες Κλίπερς, θέλουν να δουν την κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης τους, στέλνοντας μάλιστα γιατρό στο Βελιγράδι για να τον εξετάσει.

Έτσι, η ομάδα της Σερβίας “κρέμεται από τα χείλη” του ιατρού των Κλίπερς. Αν η γνωμάτευση του βγει.. αρνητική τότε ο Τεόντοσιτς δεν θα πάρει το “πράσινο φως” να αγωνιστεί στο Eurobasket, όπως έγινε και στην περίπτωση του Αντετοκούνμπο και των Μπακς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις