Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σφαιρόπουλος: “Ο κύριος Παύλος ήταν ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν και κέρδισε το σεβασμό όλων”

Σφαιρόπουλος: “Ο κύριος Παύλος ήταν ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν και κέρδισε το σεβασμό όλων”

Το εγκώμιο του Παύλου Γιαννακόπουλου έπλεξαν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κι ο Έτορε Μεσίνα.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ κι ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο έδωσαν το “παρών” στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

“Καλησπέρα. Εκ μέρους της διοίκησης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την πρόσκληση σε αυτό το τουρνουά. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου για όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό και στο μπάσκετ γενικότερα. Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα. Ειδικά για εμάς που δεν έχουμε παίξει φιλικά επιπέδου Ευρωλίγκας. Θα βγάλουμε συμπεράσματα για το τι πρέπει να διορθώσουμε. Προσωπικά εγώ πρώτη φορά συμμετέχω και η διοργάνωση είναι άψογη και ευχαριστούμε πολύ» τόνισε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε ερώτηση για το πώς θα χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Σφαιρόπουλος ανέφερε: «Ο κύριος Παύλος ήταν ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν και κέρδισε το σεβασμό όλων».

“Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μιλήσω στον κύριο Παύλο αλλά έχω διαβάσει πολλά και όλα όσα λέγονται από τον καλύτερο προπονητή και φίλο Ζέλικο, με κάνουν να σκέφτομαι πως ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και όχι μόνο ιδιοκτήτης», ανέφερε για τον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού από την πλευρά του, ο Έτορε Μεσίνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις