Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σφαιρόπουλος: «Τιμή η Εθνική» – Τι ανέφερε για την προοπτική του Παναθηναϊκού

Σφαιρόπουλος: «Τιμή η Εθνική» – Τι ανέφερε για την προοπτική του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την προοπτική συνεργασίας του με την Εθνική Ελλάδας, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι ανάλογο με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της Μακάμπι, Γιάννη Σφαιρόπουλος βρέθηκε στον «αέρα» της «ΕΡΑ Σπορ» και κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση ακροατή για την προοπτική της συνεργασίας του με την Εθνική Ελλάδας αλλά και τον Παναθηναϊκό.

«Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την προοπτική της Εθνικής Ελλάδας, ενώ σημείωσε πως είναι ανέφικτη η προοπτική συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.» ανέφερε για το ενδεχόμενο της Εθνικής, ενώ σημείωσε πως είναι ανέφικτη η προοπτική συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

«Εγώ γενικά στην προσπάθειά μου όλα τα χρόνια κρατάω χαμηλούς τόνους. Κοιτάζω μόνο την δουλειά μου. Υπήρχαν στιγμές που είπα κάτι παραπάνω. Καμία φορά παρασύρεσαι ή πρέπει να αντιδράσεις. Ό,τι κάνω, το κάνω με σοβαρότητα, σεβασμό και σεμνότητα. Κάθε προπονητής θεωρεί τιμή του να εκπροσωπεί την Εθνική ομάδα της χώρας του. Εγώ ήμουν εκεί για δύο θητείες. Είναι πολύ σημαντικό να υπηρετείς την Εθνική. Αυτή την στιγμή έχει τον Θανάση Σκουρτόπουλο, δεν ξέρω τι θα γίνει με τον κύριο Πιτίνο. Τα έχει πάει πολύ καλά ο Θανάσης, δεν αξίζει να συζητάμε κάτι άλλο.

Τον Παναθηναϊκό τον σέβομαι ως ομάδα. Είναι μία ομάδα που έχει κρατήσει υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όλα τα χρόνια με την οικογένεια του κυρίου Γιαννακόπουλου. Κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Είναι δύσκολο στην Ελλάδα να πας σε μία ομάδα, όταν ήσουν στην μεγάλη αντίπαλο της. Μπερδεύεται το πράγμα, μπερδεύεται ο κόσμος. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις