Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπανούλης – Euroleague: “Είμαι υπερήφανος που… βρίσκομαι εδώ! Θυσίασα πολλά”

Σπανούλης – Euroleague: “Είμαι υπερήφανος που… βρίσκομαι εδώ! Θυσίασα πολλά”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της Euroleague, λίγες ώρες αφού ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι από το βράδυ της Πέμπτης (02.01.2020) ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειαζόταν 10 πόντους για να ξεπεράσει τον μέχρι πρώτινος κορυφαίο, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και πέτυχε 14 στην ήττα των “ερυθρόλευκων” από τη Φενερμπαχτσέ με 96-87.

Η Euroleague δεν σταματά να ασχολείται με το συγκεκριμένο επίτευγμα και ανέβασε μια μικρή συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη στην κάμερα της.

“Είναι κάτι πολύ όμορφο και νιώθω υπερήφανος για τον εαυτό μου. Σε αυτό το σκοράρισμα με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου αλλά και προπονητές, κάτι που έδωσε και πολλές νίκες στις ομάδες μου και που είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Δεν μπήκα ποτέ σε ένα παιχνίδι για να σκοράρω ή για να δώσω ασίστ. Άφηνα το παιχνίδι να… έρθει σε εμένα και προσπαθούσαν να είμαι όσο πιο καλός μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Όλα αυτά τα χρόνια για να παίξω το… καλύτερο μου μπάσκετ, θυσίασα πολλά πράγματα. Βλέπουμε τα ρεκόρ, αλλά πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχουν σκληρές και άσχημες στιγμές, δύσκολες βραδιές που φτιάχνουν τον χαρακτήρα σου, για να γίνεις ο καλύτερος παίκτης που μπορείς.

Είμαι υπερήφανος που… βρίσκομαι εδώ, μαζί με πολλούς θρύλους και παίκτες που θα τους θυμόμαστε ως κορυφαίους, όπως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, που είχαν συμμετοχή σε αυτό” ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της Euroleague.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις