Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σπανούλης – Euroleague: Μπορεί να γράψει… ιστορία στο “σπίτι” του Ναβάρο!

Σπανούλης – Euroleague: Μπορεί να γράψει… ιστορία στο “σπίτι” του Ναβάρο!
Intime.gr

Από τα μεγαλύτερα “αστέρια” που έλαμψαν στη Euroleague. Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται όμως να μπει στην… αιωνιότητα και να “εκτοπίσει” τον κορυφαίο, Χουάν Κάρλος Nαβάρο, ψάχνοντας 12 πόντους στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”.

Είναι μέσα στις υποψηφιότητες για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στη Euroleague. Ο Βασίλης Σπανούλης προσπαθεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε αυτή την “ιδιαίτερη” σεζόν που διανύει και παράλληλα ετοιμάζεται να γίνει το… πιο λαμπρό αστέρι σε μια συγκεκριμένη κατηγορία της διοργάνωσης.

Ο Σπανούλης μπορεί να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, ξεπερνώντας τον Κάρλος Ναβάρο. Για να γίνει αυτό, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα πρέπει να πετύχει 12 πόντους, έχοντας μάλιστα μπροστά του τον αγώνα των “ερυθρόλευκων” στην έδρα της Μπαρτσελόνα (ο σύλλογος του “Λα Μπόμπα”)

Τη φετινή σεζόν ο Σπανούής έχει ξεπεράσει τους 16 πόντους τέσσερις συνολικά φορές στους αγώνες του στην Euroleague, κάτι που αφήνει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο. Ακόμα όμως και να μην γίνει στο ματς με τους Καταλανούς, ο 37χρονος “Kill Bill” έχει έναν ολόκληρο 2ο γύρο για να το καταφέρει.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις