Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα ημιτελικά ο Προμηθέας! Δάκρυσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ – video

Στα ημιτελικά ο Προμηθέας! Δάκρυσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ – video

Ο Προμηθέας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ των 6 επαγγελματιών παικτών και με δύο νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League. “Λύγισε” ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League πανηγύρισε ο Προμηθέας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά, πατώντας τέρμα το γκάζι στην τέταρτη περίοδο, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 76-68 στη Θεσσαλονίκη, έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά κι απέκλεισε τον Δικέφαλο του Βορρά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στους “4” οι Πατρινοί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – Χολαργός.

Το μαρτύριο για τους “ασπρόμαυρους” τελείωσε, με τον ΠΑΟΚ των 6 επαγγελματιών παικτών να τα πηγαίνει εξαιρετικά για τρία δεκάλεπτα (50-48) απέναντι στους Πατρινούς, αλλά να μένει από δυνάμεις στην τέταρτη περίοδο και να γνωρίζει μοιραία την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 37-35, 50-48, 68-76

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 2, Μαργαρίτης 11, Τέπιτς 4, Γκος 17 (1), Τζέφερσον 18 (13ριμπ.), Τσόχλας 11 (1), Ιατρίδης 2, Τανούλης 2, Κόνσουλας 1.

Προμηθέας Πάτρας (Γιατράς): Κασελάκης 15 (1), Κατσίβελης 3 (1), Λίποβι 12 (2), Έλις 8, Μπράουν 4, Σαλούστρος 12, Γκίκας 10 (2), Τσαϊρέλης, Μέιερ, Χολ 5 (1), Παρκς 7 (10ριμπ.).

“Λύγισε” ο πάγκος του ΠΑΟΚ

Το μαρτύριο για τον ΠΑΟΚ τελείωσε, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, να ολοκληρώνει τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, εκτυλίχθηκαν άκρως συγκινητικές στιγμές στην Πυλαία, με τον πάγκο του Δικεφάλου να “λυγίζει” στο αντίο του Φιλ Γκος.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου απέσυρε στον πάγκο τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα τεχνικό αλλά και τον Τέλη Ζουρνατζίδη να τον αγκαλιάζουν και να δακρύζουν.

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές στον πάγκο του ΠΑΟΚ


Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν πολύ συγκινημένος και μετά το τέλος του αγώνα και δακρυσμένος δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολα συναισθήματα, περίεργα, παράξενα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο του».

Σε ερώτηση για αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει να βρεθεί μια λύση για το τμήμα μπάσκετ για να μπορέσει να έχει συνέχεια και να έχει την εικόνα που του αρμόζει».

Οσο για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες, είπε: «Ηταν πάρα πολύ δύσκολα, δεν υπάρχουν λόγια να πω ότι συνέβαινε. Αυτό που μετράει είναι πως τελειώσαμε όπως είχαμε υποσχεθεί σαν ΠΑΟΚ. Ορθιοι μέσα στο γήπεδο».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις