Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

All Star Game – Αντετοκούνμπο: Βασικός και φέτος ο Γιάνναρος! Σάρωσε στη ψηφοφορία [pics]

Αντετοκούνμπο - All Star Game

– Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει ιστορία
– O “Greek Freak” θα δώσει για δεύτερη σερί χρονιά το “παρών” στη μεγάλη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο
– Το All Star Game του NBA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Λος Άντζελες στις 18 Φεβρουαρίου, θα έχει και πάλι ελληνικό χρώμα
– Δεύτερος σ’ όλο το NBA ο Έλληνας φόργουορντ με 2.530.211 ψήφους! Τον ξεπέρασε μόνο ο Λεμπρόν Τζέιμς

Το NBA ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής τις βασικές πεντάδες του All Star Game 2018, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πενταδάτος στην Ανατολή για δεύτερη σερί σεζόν. Ο Έλληνας φόργουορντ έγραψε ξανά ιστορία, με τον κόσμο να τον φέρνει στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας στην περιφέρειά του πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Όσο για το πόσες ψήφους πήρε το φαινόμενο που ονομάζεται Γιάννης Αντετοκούνμπο; 2.530.211! Ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο, κατάφερε να πάρει 2.638.294.

Ο Λεμπρόν κι ο Αντετοκούνμπο πήραν τις ίδιες ψήφους στην ψηφοφορία των Media (99 ψήφοι), ενώ ο Έλληνας φόργουορντ προσπέρασε τον Βασιλιά στις ψήφους των παικτών (226 έναντι 220).

Να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούνμπο τερμάτισε δεύτερος στο σύνολο του NBA, μιας και κανείς από τη Δύση δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Πέρυσι, ήταν τρίτος στην Ανατολή με 1.604.463 ψήφους, ενώ συνολικά τερμάτισε 6ος.

Στο σημείο αυτό, υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία δεν είναι ίδια με την περσινή. Οι δέκα παίκτες δεν είναι απαραίτητο ότι θα αγωνιστούν στις περιφέρειες τους. Οι αρχηγοί της Ανατολής και της Δύσης, Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι, θα επιλέξουν ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες τους, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να αγωνιστεί με την παρέα του Κάρι, ο οποίος ήρθε πρώτος στη Δύση με 2.379.494 ψήφους, με τον συμπαίκτη του στους Ουόριορς Κέβιν Ντουράντ να ακολουθεί στους 2.238.406!

Οι βασικές πεντάδες του All Star Game 2018

Ανατολή: ΛεΜπρόν (Καβαλίερς), Αντετοκούνμπο (Μπακς), Εμπίντ (Σίξερς), Ίρβινγκ (Σέλτικς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς)

Δύση: Κάρι (Ουόριορς), Ντουράντ (Ουόριορς), Χάρντεν (Ρόκετς), Ντέιβις (Πέλικανς), Κάζινς (Πέλικανς).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις