Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Στην… αντεπίθεση η Φενέρμπαχτσε για τις πληρωμές Ομπράντοβιτς και παικτών!

Στην… αντεπίθεση η Φενέρμπαχτσε για τις πληρωμές Ομπράντοβιτς και παικτών!
Intime.gr

Προσπάθεια να… ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της κάνει η Φενέρμπαχτσε, μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν καθυστερήσεις στις πληρωμές όλων των μελών της ομάδας, εξαιρουμένου του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Με δηλώσεις του αντιπροέδρου της, Σαμίχ Οζσόι, στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Φενερμπαχτσέ διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι παίκτες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης είναι απλήρωτοι ενώ ο τεχνικός Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παίρνει κανονικά το… μηνιάτικο του.

Υπό “διάλυση” η Φενέρμπαχτσε! Μεγάλες οφειλές στους παίκτες και πληρωμένος μόνο ο Ομπράντοβιτς

«Ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που ανέκυψαν,» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Φενερμπαχτσέ αναφέρει…

«Κάποιες εφημερίδες και ιστοσελίδες παρουσίασαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει λάβει τον δικό του.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που πορεύεται με την ομάδα και τους παίκτες. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας αυτών των χρόνων είναι η αρμονία που έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα στον μισθό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος λαμβάνει το μισθό του μαζί με τους παίκτες.

Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που ανέκυψαν…»

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις