Κυριακή, 23 Ιουν.
25oC Αθήνα

Στηρίζει Αναστόπουλο η ΟΔΚΕ: “Δεν θα υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό και απειλή”

Στηρίζει Αναστόπουλο η ΟΔΚΕ: “Δεν θα υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό και απειλή”
ΦΩΤΟ intime

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος εξέφρασε την οργή της για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού -που ευτυχώς δεν εξερράγη- στο σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου.

“Η αξιοπιστία του πρωταθλήματος δεν πλήττεται από τους διαιτητές” αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΟΔΚΕ και καλεί… κάποιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ

“Η Θλίψη έφυγε, μόνο ντροπή έμεινε πλέον.

Από την στιγμή που οπαδοί πηγαίνουν στην κατοικία καταξιωμένου διεθνή διαιτητή (πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στον τελικό του FIBA CUP) και προσβάλουν την οικογενειακή του ηρεμία, πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Δεύτερη επίθεση σε Αναστόπουλο! Πέταξαν εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το σπίτι του

Καταγγέλλουμε απερίφραστα αυτές τις ενέργειες και δηλώνουμε ότι όλοι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης στέκονται δίπλα στον συνάδελφο Διαιτητή, γιατί σήμερα είναι αυτός, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.

Ένα είναι σίγουρο, ότι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος δεν πλήττεται από τους διαιτητές και για αυτό το λόγο δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλει την αξιοπρέπεια τους και δεν θα υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό και απειλή από όπου και αν προέρχεται αυτή”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις