Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σλαφτσάκης! [pics]

Άρης: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σλαφτσάκης! [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί ο Διαμαντής Σλαφτσάκης να “πάγωσε” τους πάντες με τον τραυματισμό του -στην εντός έδρας νίκη του Άρη επί της Ντνίπρο (86-61) για το Europe Cup- αλλά τα νέα που ήρθαν από το νοσοκομείο για τον παίκτη των Θεσσαλονικέων ήταν ευχάριστα.

Τη δεύτερη νίκη του στον 7ο όμιλο του Europe Cup πανηγύρισε απόψε στο Αλεξάνδρειο ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στη Β’ φάση της διοργάνωσης, επικράτησαν με 86-61 της Ντνίπρο, για την 5η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην 5η ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε όμως από τον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα. Ο Έλληνας φόργουορντ του Άρη προσπάθησε να πάρει το ριμπάουντ με αντίπαλο τον Φεσένκο και προσγειώθηκε ανώμαλα στο παρκέ.

Ο Σλαφτσάκης χτύπησε στον δεξιό αστράγαλο αποχώρησε με βοήθεια από το παρκέ και παρακολούθησε το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ξαπλωμένος στο φορείο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς», προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, ο φόργουορντ των «κίτρινων» έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική κι έτσι θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες, προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις